En sommar, en mobil

Okej ja, sommaren är inte över än - men snart, så jag tänkte att vi kikar lite på vad som har fångats med min mobbe under de senaste månaderna.
Martina vid en blommig vägg en tisdag då hon var ledig och vi levde lite loppan.
En jacka jag ville ha men som var för dyr för livet.
Två kaniner på väg hem från Sisyphos.
Sisyphos fina utedel.
Bra klotter på ett av Sisyphos toabås; "I wouldn't call it murder, he never said no." (mycket Sisyphos - kan bero på att det är en GRYM klubb!!)
Jag som gör den typiska 'hjälp jag är i Prenz och det är ungar överallt'-minen.
Och sen tänkte; "but I don't give a shit" - eller nåt.
Mary, Martina, jag och Markus på Griessmühle en söndagsmorgon.
Jag innan Homopatik. Minns denna kväll som helt strålande, en sån då du aldrig någonsin vill lämna klubben men sedan vid tio inser att du måste pga noll energi.
Två slitna individer som ville komma in på Berghain (men i slutändan hamnade på Sisyphos istället *chocken*)
Jag, Martina och Alina en lördagsmorgon, antingen på väg hem eller på väg till någonting. Vi (saknar osv.) som låtsas vara coola.
Det gemensamma temat för ungefär hälften av alla mina snaps under sommaren har varit detta.
Men flytta, det gjorde jag ju och nu befinner jag mig i Norrland - allt står stilla.
Men det finns i alla fall katter att klappa på.
Och i fredags umgicks jag med bra personer; det fick tiden att rusa och kvällen tog slut alldeles för snabbt och dagen efter var jag alldeles för bakis.
 
P.S. Vette tusan varför det blivit så feta mellanrum på vissa av meningarna och jag kan inte trycka upp och se html-koden av någon anledning - ajjjjja!
Life, P-P-Party, Summaries & Lists | | En kommentar |

Kan du inte vara med mig bara lite till

Minus i livet: Bor inte längre i Berlin. Har fortfarande inte löst mitt dataproblem (men kan i alla fall använda min mors atm - som dock inte har photoshop, så kan fortfarande inte visa allt som ligger och väntar på kameran, men ändå nice).
Plus i livet: Ska äta pannkakor och bli full med vänner på fredag. Har en massa bra (hoppas jag) böcker att läsa här i Flärke.
 
Btw, sorry för så miserabel uppdatering här just nu. Men ja det kommer nånting nån gång förhoppningsvis snartsnartsnart.
Selfie powah | | 2 kommentarer |