Blandat från engångskameran

Första bilden jag tog med min första engångskamera i mitt första boende i Berlin blev såklart en selfie.
Under min andra vecka i Berlin gick jag och såg Glasvegas. Efter spelningen knackade någon på min rygg och frågade om inte jag varit i Kreuzberg tidigare under dagen - och det hade jag. Så vi började snacka, jag och Martin som det visade sig att han hette, och hade det riktigit trevlig. Till slut kom bandet ut i publiken och gick då rakt fram till min nyfunna vän och kramade om honom. Det hela slutade med att jag följde med dem på efterfest och sjöng djungelbokenlåtar. Första gången jag tänkte "i Berlin är allt möjligt". 
Jag och Lenita körde barrunda en kväll; att det är möjligt att sitta på uteserveringen i februari utan att dö är en ju inte direkt van vid men denna kväll gick det - även fast vi gick in efter att första ölen var uppdrucken.
 
 
Detta var Lenitas sista kväll i Berran, so sad att hon lämnade staden!  
 
 
 
En kväll i april var Karin här och hälsade på Martina; vi hängde med Daniel, drack alkohol vid kanalen och dansade loss på Sissy.
Det var sista april (fast det firas typ inte här så egentligen var det väl bara en onsdag) och jag började kvällen med grillning på Tempelhof och fortsätte sedan med tivolihäng i Hasenheide (radiobilar har nog aldrig varit roligare) och avslutningsvis gick jag på Griessmühle (mysig och bra klubb - tipstipstips).
En liten bild från Fusion, vill ni avnjuta ännu fler festivalbilder kan ni alltid läsa Martinas inlägg från den världsbästa helgen. 
 
 
En torsdag nyligen var vi ett gäng som körde karaoke (jag har aldrig varit sämre på att sjunga tror jag), drack vodka direkt ur flaskan, dansade till tråkig britpop på Rosi's och hade det bra. 
 
P.S. nu har jag inte så mycket mer att visa från engångskamerorna, ska göra mitt bästa för att få till inlägg ändå men utan photoshop är det ju ej kul att visa bilder *buhu*. Har två veckor kvar i Berlin *buhuhuhuhu* så när jag kommer tillbaka till Sverige ska jag ta tag i att laga datorn/köpa ny med pengar jag inte har. 
Life | | 2 kommentarer |

En hejdåfest

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Förra fredagen hade Nils hejdåfest. Helt sjukt hur så gott som alla jag hängt med under Berlintiden flyttar nu - jag likaså (alldeles för snart). Fin fest i alla fall!
P-P-Party | | En kommentar |

En liten update

 
 
Hejhej, vill bara börja med att berätta att min dator gått sönder *sailor moon-gråter* vilket betyder att det kommer bli lite knapert med blogginlägg tills jag lyckats lösa det problemet (får väl råna en bank eller nåt), MEN jag har framkallat tre engångskameror så de bilderna ska jag definitvt bjuda på under min datalösa tid.
 
Hur som helst så har jag den senaste veckan hängt mycket med personerna ovan, nämligen: Martina, Sara och Karin. Vi har varit på hejdåfester, käkat pannkaksfrulle hos Martina, dansat loss på Sisyphos, shoppat kläder på Garage (kilopris-säckis), druckit en massa vodka och haft det bra. 
Life | | En kommentar |