FESTIVAL.FESTIVAL.FESTIVAL

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Blandade bilder från Storsjöyran -10 & -11 & -12, Hultsfred -12 och Way out west -13
 
Idag åker jag och Martina på Fusion Festival. Alltså dör pepphetsdöden. Verkligen. Har inte varit på tältfestival sedan Hultan -12 och det finns nästan inget jag tycker bättre om än just det: Att hamna i den där frihetsbubblan, dansadansadansa bland sååå många människor, lyssna på bra musik, springa från camp till camp och scen till scen, äta skitmat som just för stunden är världsbäst, dricka för mycket - eller precis lagom, inte bry sig om regn pga har så roligt, vakna-festa-le-skratta-andas-leva. Kommer komma tillbaka med två, mest troligt, fyllda engångskameror och förhoppningsvis en bunt snajsiga mobbebilder. See you on the other side! 
 
Life | | En kommentar |

Pride, konsert och lite historiskt

I lördags var det Pride och sånt är ju värt att trotsa sin bakfylla för.
 
 
 
Så jag och Martina begav oss till Kurfürstendamm och kikade på samt gick med lite i paraden. Dock var vi värsta tråkigt klädda. Det enda passande jag hade på mig var en pin med texten "When did you decide to be heterosexual?" som jag på nåt vänster fått tag på under midsommarfirandet dagen innan. 
Efteråt åt vi chili sin carne (jag fick en massa skit av kyparen eftersom att jag om och om igen råkade säga chili con carne då den var vegansk) och drack kaffe i Kreuzberg för att sedan gå och shoppa lite viktigheter  (typ såpbubblor, glitterspray och engångskameror - nån som kan gissa vad vi ska hitta på i helgen?). Denna alien fick dock inte följa med hem, den var bara väldigt posevänlig *internt*. 
 
 
På kvällen mötte jag upp Robin i Mauerpark där Caribou hade en gratisspelning. Efter det begav vi oss vidare till Friedrichshain och gick till en liten klubb som inte spelade techno *chocken* utan typ The Smiths och grejer - fint med lite omväxling. 
Sedan blev det söndag och jag spenderade nästan hela dagen med att titta på One Tree Hill i sängen (har av någon anledning fått för mig att kolla på de där sista säsongerna även fast de typ är asdåliga). På kvällen lyckades jag dock komma ur sängläget och mötte upp Martina för att promma där delar av berlinmuren en gång stod och där en nu får läsa en massa om dess historia; flyktförsöken, hur den var uppbyggd etc.
Life | | 2 kommentarer |

Midsommar

I fredags var det ju som bekant midsommar. Jag satt hemma, drack vin och posade lite på ballen i väntan på att festligheterna skulle börja.
Och till slut var det dags. Jag mötte först upp Martina och sen åkte vi till Urban Spree där det annordnades midsommarfirande.
 
Detta gullefjun skulle ha spelning dagen till ära.
 
Adna - så duktig! :')
 
Blommor i håret hör ju till. Extra nice var det att jag och Martina hittde en färdig krans som ingen använde *jippie, slippa göra en egen* så den fick gå laget runt tills vi bestämde att Greta skulle adoptera kransen helt och hållet.
 
Och efter ett tag var vi ett gäng som satte oss utanför området så att vi kunde dricka billig späti-öl. När det blev kallt hamnade vi i en lägenhet långt ute någonstans. Och det var årets midsommar - finfin helt enkelt. 
P-P-Party | | Kommentera |