Lördag i Köpenhamn

I lördags eftermiddagsförade jag och Martina hemma hos henne. 
 
Sedan drog vi till Köpenhamn! 
 
Vilket var första gången jag var där!
 
En skylt på Strøget ledde oss upp till en piercingstudio. 
 
Där blev Martina ett hål rikare i näsan. 
 
Fett snyggt!!!! 
 
Annars strosade vi mest omkring och lekte passion for fashion-bloggare hehe. 
 
Vi jagade även runt efter Mimosa hela dagen pga Lorentz och hittade till slut en bar där bartendern kunde svänga ihop en (efter att vi förklarat de åh så avancerade ingredienserna). Jag hade aldrig druckit apelsinjuice + bubbel förut och må då säga att kombon var riktigt nice.
 
Vi avslutade vår vistelse på klubb; Culture Box för att vara mer exakt. Där var det lagom sunkigt, spelades bra beats och bjöds på gratis öl fram till klockan tolv (sjukaste och bästa konceptet någonsin). 
 
Alltså, så enormt sorgligt att jag och Martina bor 93 mil från varandra! *Buhuhu* Hur som helst var denna helg himla fin! 
 
Other places | | Kommentera |

Första gången på svensk mark

I torsdags klev jag upp tidigttidigt och begav mig söderut för att hälsa på Martina i Malmö. Vi hade inte setts sen hon flyttade från Berlin i slutet av juli, så det var himla fint att hänga igen! 
 
Under fredagen posade vi runt i staden, kikade i affärer (Humana bjöd på ögongodis i form av kläder och välklädda snubbar mummmms) samt drack kaffe på ett café som hade ungefär finaste innergården. 
Kolla liksom! Vi satt dock inomhus pga höst. På kvällen var vi på hemmafest i Lund och drack Club Mate mit vodka <--- dog godhetsdöden x1000. Men då fotograferade jag enbart med engångskameran så kan inte visa nåt från det just nu, var helt strålande i alla fall!
Other places | | En kommentar |

Anteckningar

 
"På en ladugård med rosa text: No Fear!"
 
"Jag tänker att jga vill skriva nåt men mina finfgrar är så frusna att det är smått omöjligt. Jag skriver ändå. Jag tänker att en aldrig någonsin ska flytta till en ny stad på vintern. Jag tänker att jag aldrig kommer bli varm. Jag tänker att jag för prick en vecka sedan sov i någons famn. Jag tänker att jag är livrädd för att inte börja älska den här staden. Jag tänker att jag avskyr min spegelbild. Jag tänker att musik som bara låter dunkdunk är vädelös. Jag tänker att jag aldrig kommer kunna bli varm. Aldrig. Jag tänker att jag för prick en vecka sedan sov i någons famn."
 
 
"Läser igenom hela mitt arkiv på min gamla blogg, blir lurad av min egen vardagsromantisering och tänker att det verkar som att jag var så himla mycket lyckligare då. Men ändå vet jag att en kväll som beskrivs som "helt enkelt himla fin" lika väl kan vara en av de där kvällarna då jag druckit för mycket, kaosat sönder mitt hjärta och hyperventilerat mig själv till sömns. Orden ”bra fredag!" kan i verkligheten handla om en fredag som krossat mig totalt."
 
 
"Hångeldansa till klockan halv åtta på morgonen, snubbla ut från klubben och se solen skina snart. Luta sig mot någon på U-bahn. Ha bra sex. Tillbringa hela dagen i någons famn i någons säng. Ha nästan likadana jackor och säga hejdå. "
 
 
"Idag är det grått. Vill inte vara ensam men inte heller behöva be om sällskap. Saknar att vara självklar i nåns liv."
 
 
"Fantiserar ibland om att bli helt okomplicerat kär i någon. Vakna helt nykter i någons famn och känna hur hjärtat slår hårt och veta att det inte är ensamt om att göra det. Hångla med någon mitt på ljusa dagen. Inte ha ångest över känslor. Inte vara rädd för att släppa in någon. Inte fly från potentiell glädje."
 
 
"Vill läsa ungdomsromaner om brustna hjärtan, vill inte känna ”men vad spelar det för jävla roll??” inför allt som berör mitt liv. Vill börja gråta när Justin Vernon sjunger ”and at once I knew I was not magnificent” men tror att jag kanske lider av vätskebrist. Vill inte bojkotta fest men klarar inte av annat än att begrava mig under täcken och lyssna på Melissa Horn. Vill att skype ska utvecklas så att en kan klappa katter genom skärmen. Vill, vill inte, vill. Men vad spelar det för jävla roll?"
 
 
"Vet inte vad jag ska skriva. Vill bara lämna ett spår idag. Mitt huvud gör ont, borde sova. Men då är ju imorgon här så snart. Vet inte. Imorgon kommer säkert vara jättekul. Säkert."
 
Hittade ett dokument fyllt med dagboksanteckningar från januari i år till någon gång i juni. Så jag tänkte att en kanske ska dela med sig av lite ord som inte bara handlar om såpbubblor och vin ibland. Bilderna är saxade från arkivet. 
Summaries & Lists, Words | | 6 kommentarer |