Avsked

Jag har kastat mig blodig mot dessa stenstadsväggar. Tappat minnen i takt med spridda rödvinsfläckar. Halkat runt i evig vinter.
Men jag har också lärt känna människor som förändrat mig. Byggt relationer som jag om 20 år hoppas att jag fortfarande bygger på. Skrattat, kramats, utvecklats, levt.
 
Blodet och rödvinsfläckarna är nu intorkade kvarlevor i mig. Minnena och skratten likaså. Sundsvall var aldrig min stad men det var ändå mitt hem. 
Nu låser jag dörren för sista gången. Åker för sista gången. Efter tre år är jag verkligen så himla redo att säga: HEJDÅ SVALLET!
 
Life | | 2 kommentarer |

Två besök i Övik

 
 
Övik är enda stället jag haft råd att åka till under juli och augusti pga bara 20 mil bort + kan sno mat ur mammas kyl så att jag typ egentligen går plus på resan hehe. Här var det juli och jag och min familj hade tydligen en death wish då vi satte oss i en ranglig lift som svajade som satan för att ta oss upp på Skuleberget. Sååå obehagligt att sitta där och alldeles för lätt kunna föreställa sig hur en vajer går av. 
 
Men väl uppe var utsikten helt magnifik,
så jag fick såklart lov att posa majestätiskt. Höga kusten - you're a beauty! 
Hann även med att titta till Flärke under detta besök. Där bjöd pappa på middag och vi hälsade på mormor och morfar men allt jag fotade var Robinson i ett fönster.
 
  
Sedan åkte jag tillbaka till Svallet; världen var vacker utanför tågfönstret. 
Den 7 augusti var det återigen dags att besöka hemstaden. 
Cissi fyllde år och jag överraskade henne med min närvaro. Hon blev så glad när hon såg mig, sister love <3. Btw, här fick hon en så fet discolampa. Jag blev avis. Vill fylla mitt framtida hem med discolampor.
Ska lätt ta selfies med den lampan i september när jag för en månad är Öviksbo igen (gif).
 
Life | | 2 kommentarer |

När jag försöker motionera

Sak jag gör som nog inte är helt normal: tar selfies när jag är ute och tränar. Eller egentligen är väl inte selfiefotograferandet weird utan snarare det faktum att jag släpar med min systemkamera. 
Här satt jag och vilade på Bureplatsen efter att jag bestigit (hehe låter fett serri när en skriver bestigit) Norra berget. 
Här lyssnade jag på glass & patron och tänkte filma när jag dansade men insåg att jag hade publik och blev nervig *töönt* (gif)
Här hade jag gått vidare från Bureplatsen till tornet. Ser typ värsta tränig ut? Har egentligen inte tränat sen i maj och denna tur blev ju mest bara en selfiefärd. 
Så jag fortsätter mitt liv som otränad. Ajjjjja. Whatevvvvvs.
 
Life, Selfie powah | | 2 kommentarer |