Tre fantastiska saker

 
1. Efter tio veckor av brutalt slit blev jag och Isabelle idag godkända på vår C-uppsats!!! Kan knappt fatta att detta fanskap äntligen är över. Jag har alltså en journalistexamen nu - unbelivable! 
 
2. I måndags bokade jag biljetter till Berlin; 2a mars bär det av och jag stannar till den 16e april *gråter*. Att jag sedan ska tillbringa den tiden med ett fotoprojekt gör ju saken bara ännu bättre! 
 
3. Nästa helg ska jag se Little Jinder live!!! (samt vara i sthlm och umgås med bra personer - dröm!)
 
Ikväll ska livet firas! 
Life | | 4 kommentarer |

En festhöst

När jag var i Malmö i slutet av oktober köpte jag en engångskamera, den har sedan dess fått följa med på diverse festligheter och nu är den äntligen framkallad! Här ovan posar Karin och Martina så fint i Karins vimpel-pimpade studentrum i Lund. 
Martina, Karins götteskåp & Karin. 
Fett pepp på hemmafest med Mate osv. 
Fett slitna morgonen efter hemmafesten. Dock SÅ fantastisk bild  <3 
Sedan blev det Halloween; Therese och Thea var såååå fint utklädda!
Jonte och Kristin med! 
Här var det torsdag och vi var på Daltons - som sig bör. Daltons är ett sånt där typiskt halvsunkigt ställe med plastdjur på väggarna, tråkig sport på tv:n, billig öl, stammisar som druckit en hel del av tidigare nämnda öl (dvs. vi), karaoke varje onsdag osv. Hit går en nästan alltid om en vill vardagsfesta i Svallet och en har oftast riktigt jäkla kul! 
En dansant förferre hemma hos mig någon gång. 
Diana, Isabelle och jag. Det vill säga: jag och två favoriter <3
Här var det helgen v. 48 och vi i jourbildjour12 hade vår allra sista Bob Hund-fest tillsammans *snyft*. 
Folk spelade beer pong och allt var allmänt bra (förutom att jag hade feber men ääääsch petitess). 
Till sist avslutades Bobis-festen med efterfest hos Carl där bubblor blåstes och folköl dracks tills klockan blev sex och vi blev trötta. 
Nån helg innan jul hade vi Håkan-fest. Det var fantastiskt. <333
Jag tog en clown-selfie i mitt vimpel-pimpade studentrum i Svallet. 
Det dansades till Håkan - såklart! 
Och Thea lämnade sin Håkan-utklädnad och blev en ren istället. Om jag var en sån som skickade julkort skulle jag skicka denna till alla jag känner! 
På tal om jul, här hade JFS (dvs. de som pluggar jour/bildjour på miun) julfest. Folk höll tal, dansade till Håkan (gemensam nämnare för alla våra fester - ja), dricksade till musikhjälpen, blev fulla och sånt bra.
Jag och Jenny (som är mitt i en puss, gissar jag?) på julfesten. 
25e december festade jag i Övik med fint folk! 
Här är jag och majoriteten av mitt gymnasiegäng (Ingen Hanna eller Julia dock *sad face*). Mycket har hänt sedan tiden då vi varje fredag samlades i "lägenheten" och dansade/sjöng hejdlöst till Dansa, fastän och Mitt hjärta blöder men det är verkligen alltid himla fint att ses. 
 
Jahapp då var det roliga slut, aaja fin festhöst osv. 
P-P-Party, Summaries & Lists | | 2 kommentarer |