LEEDIG

När en är ledig efter fem dar av tolvtimmarspass och ba måste dansa lite i tvättstugan. (gif)
 
Woopwoop är ledig i fem dar nu! (fyra kvar). Har vid tidigare ledigheter denna sommar blivit helt apatisk och typ legat i min säng och inte sett nån mening med nåt (antagligen pga är i Svallet och känner mig stundvis väldigtväldigt ensam), men denna ledighet tänker jag ej tillåta att det blir så (ska försöka iaf). Så planen ääääär: fota, gå upp på Norra Berget, läsa Darling River, se Amy på bio, gå på kräft(fri)skiva, försöka styra nån lördagsaktivitet (oklart än) och göra gif:ar!
 
GIFs, Life, Selfie powah | | 2 kommentarer |

Världens bästa festival

Så fort de tältfyllda fälten börjar synas genom bussfönstret slås jag av den: euforin. Det är nästan löjligt hur påtagligt och omedelbart den tar över hela mig. "Jag är här igen'" tänker jag och hela mitt inre dansar.
 
Och snart dansar hela jag. Lyckorus och annat rus och hela livet sprakar! När regnet kommer tränger vi ihop oss under en röd regnponcho - dansen fortsätter.
 
 
 
 
Dagarna går från sömnig återhämtning till glittriga kinder och proseccofyllt blod. 
Sedan rusar vi igen! Och allt är en kavalkad av känslostormar och upplevelser och kanske har jag fått för lite sömn och för mycket annat, kanske spårar jag en aning, kanske gör inte det så mycket. 
 
Efter ungefär varje kväll säger alltid någon: "Det där var en av de absolut roligaste kvällarna i mitt liv"  medan resten av oss hummar instämmande. Hur magiskt är inte det?
Typ jättemagiskt! Hogwartsmagiskt! Narniamagiskt!
 
 
Men tyvärr blir det till slut den sista dagen. Några av oss tillbringar den dansandes på festivalens mysigaste område. Andra vilar i campet. Varenda en av oss tänker: "jag längtar redan till nästa år". 
 
P.S. Om det inte har framgått så var jag på Fusion i slutet av juni och jag älskar den festivalen <333. 
 
P-P-Party | Berlin, festival, fusion | | Kommentera |

Disposables

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bilder tagna med engångskameror under april - juli i Sundsvall, Umeå, Stockholm och Berlin.
 
Jag borde skriva bildtexter. Borde berätta om tågresan från Stockholm, då jag så gott som gått direkt från efterfesten till tåget och underhöll Thea med diverse knäppa utspel hela vägen till Svallet ("Jag SÅG en älg!"). Borde måla upp hur vi dansade och kramades och somnade tillsammans under den där sista kvällen som klass. Borde beskriva lyckokänslan som fyller en när en pausar från klubben, slår sig ned i morgonsolen, pratar om något oväsentligt/jätteväsentligt och hör technon blandas med fågelkvitter samtidigt som en vet att festen inte är över än. Jag borde hitta på fina och roliga formuleringar om de tillfällen jag förevigat med dessa engångskameror - men jag orkar inte. Det här får räcka.
 
P-P-Party | | En kommentar |