Idag är ingen vanlig dag för det är första festivaldan

 
 
 
 
 
Bilder från Fusion 2014 som jag helt fräckt snott från Martinas blogg (LÄNK)
 
Åhåhåhå idag åker jag till Fusion. Har längtat efter detta sedan jag lämnade festivalen för ett år och tre dagar sedan. Väderprognoserna ser inte strålande ut men helgen kommer utan tvekan bli det ändå. Ska ha med mig en massa engångskameror och ha en massa skoj. Festivallyckan = enda sanna lyckan - typ. 
 
P-P-Party | | Kommentera |

Dansar som vi dör imorgon

Det är lördag förra veckan och jag möter upp dessa igen. Vi käkar mat på Schiller burger och beger oss sedan mot Arcaden vid Rathaus Neukölln för att njuta av livet på takbaren Klunkerkranich. Hissen, som nog är världens långsammaste, tar oss upp till parkeringsplanet under baren. När vi kliver av hör vi hur människor skriker, det minimala duggregn som fanns i luften innan hissfärden har dramatiskt nog förvandlats till en storm. 
 
Regnet forsar och åskan är överväldigande. Jag ÄLSKAR när det stormar! 
Vi sätter oss på en torr plats och pratar om att vi borde starta ett rejv där. 
Till slut lugnar vädret sig och vi går upp till Klunkerkranich. "Ta en bild på mig och min stad" säger jag och poserar med hela hjärtat. Dock känns inte livet lika nice på baren, så vi går ner till parkeringen igen.
Där dricker vi Mate mit Vodka,
dansar,
och lämnar spår. 
Helt plötsligt är hela världen rosa. 
 
 
 
*hjärtögonemoji* *glittrande rosa hjärta* *hjärtögonemoji* *glittrande rosa hjärta*  *hjärtögonemoji* *glittrande rosa hjärta*  
Men en kan ju inte hänga på en parkeringsplats hela kvällen så till slut drar vi vidare till ett Open Air som Adna har bjudit in oss till. Men vi hinner bara vara där i en halvtimme innan polisen kommer och stänger ned hela grejen (så himlahimla onödigt!). Vi går därifrån med en lätt sorg i hjärtat pga de hade fixat och gjort det så himla mysigt där vid kanalen + fanns många heta dudes där. Hur som helst hamnar vi vid Spree'n och äter chips, dricker öl och försöker komma fram till vilken klubb vi ska till. Mitt enda krav: att jag inte har varit där förut. 
Vi går till Kosmonaut.
Där hittar vi ett litet dansgolv som vi kan spela egen musik på, vilket förvandlar oss till ett gäng riktigt odrägliga (men ack så fantastiska) DJ:s som vägrar byta när folk ber oss spela något de också känner till.
Så det slutar helt enkelt med att vi skrämmer bort alla som funderar på att joina The Swedish Dancefloor aka Golden Shower. Men det gör ingenting, vi har det helt fantastiskt. Går ju inte annat när en lyssnar på Robyn Fenty för tusende gången, eller Sommarnatt, eller Tänd alla ljus.
 
Skulle säga att Kosmonaut i sig inte är en särskilt fet klubb, den har liksom inte the right vibe (dock nice med hip hop-set på ett av dansgolven), men vår kväll där är ändå helt amazing pga vi är amazing hehehehehhe *hybris*. 
När vi känner oss klara på klubben dansar vi därifrån till Say My Name. Morgonsolen värmer i nacken. 
Sedan beger vi oss åt varsina håll för att sova. Några timmar senare möter jag upp dem igen för att ha en last supper innan de ska flyga hem till Svea. Vi kramas hejdå på en perrong och sedan lämnar de mig.
 
Berlin bby, P-P-Party | Berlin | | En kommentar |

Berlin tors + fre

Det är torsdagsmorgon, i går kväll sade jag hejdå till min familj och Övik för en obestämd tid och åkte sedan med ungefär världens långsammaste tåg till Arlanda, och nu sitter jag äntligen här igen: på ett flyg på väg till Berlin. Jag vet att mitt tonårsjag, som bara kunde tänka på att upptäcka hela världen nu-nu-nu, skulle skälla på mig för att jag lägger alla mina pengar på att hela tiden återvända till ett och samma ställe. Men jag måste bara alltid tillbaka, visst drömmer jag än om jorden runt-resor och att upptäcka nya platser - jag behöver bara ha Berlin som utgångspunkt först.
På kvällen möter jag upp Martina, Karin, Jenny och Jens. Martina var ju min vapendragare när jag bodde här i Berlin förra året, de andra har jag träffat genom henne och de är riktigt niceiga peeps! Hur som helst så sätter vi oss i Görli och käkar pizza, bevittnar ett vackert hundmöte (Kraken + Möps = forever) och dricker diverse alkoholhaltiga drycker. SOM SIG BÖR! 
Sedan bestämmer vi oss för att strosa omkring; Jenny och Jens, som aldrig varit i Berlin förut, får bestämma vägen.
Vi går under rosa moln. 
Tills vi kommer till en parkeringsplats med trevlig street art. "Här slår vi oss ner!" bestäms det 
Tha crew på tha beach.
Jag är glad och rullar som vanligt omkring på marken (förlåt fina vita outfit).
 
Vi avslutar sedan kvällen på Roses Bar på Oranienstr. här är väggarna klädda i rosa päls och prydda med tavlor som exempelvis föreställer en naken, dansande Jesus (så grym!) och discolamporna är överallt. 
 
Efter att ha tillbringat hela fredagen i sängen möter jag på kvällen upp samma sällskap som dagen innan. Vi köper vin + annat gott på Lidl och falafel på Sahara (ett av de bästa falafelställena in my opinion: jordnötssås <333). Sedan går vi till Tempelhof. Där förtär vi våra inköpta varor, Karin får vara Bingo Rimér för att fixa en höglikare på mig och Martina till insta (på min order, gick sådär, men blev fett fin) och vi attackeras även av ett fasansfullt flygfä med mord i vingslagen som jagar Jens i tre fucking stora cirklar runt oss - vi döper hen till Diablo. När en vakt kommer förbi och säger att parken stänger beger vi oss vidare. 
Kanske vid ett eller halv två eller någon annan tid möter vi upp Mary och går till Griessmühle. Just denna kväll är musiken tyvärr inte helt hundra och det är knappt några visuals på dansgolvet. Men vi har kul ändå.
Bästa med Grisen är ju ändå att hänga på utedelen. 
Medan solen sakta går upp sitter vi vid kanalen och njuter, på andra sidan står det "Scheiss Sommer", jag tänker att jag verkligen inte håller med.
 
Berlin bby, P-P-Party | | Kommentera |