Lite från senaste tiden

Sedan i måndags har jag varit i Sthlm och fixat inför utställningen (som ju öppnade igår!!). Veckan har varit hektisk och fantastisk. Ska visa vad jag har haft för mig så fort jag pallar! Nu tänkte jag att vi kikar på lite bilder som tagits i Svallet under de senaste veckorna. Denna selfie var den första bilden jag tog med mitt nya objektiv: ett 35 fast! Så lycklig pga har drömt våta drömmar om den gluggen i evigheter. 
En del av vad jag och mina klassisar har gjort i våra examensarbeten är en tidning. Här hade den precis kommit från tryckeriet och Thea, Therese och Isabelle som var ansvariga för att redigera ihop den poserade stolt.
Hann med en kvällspromenad i vackert ljus en dag.
Förra onsdagen hade jag, Therese, Isabelle och Ludwig en helt sinnessjuk kväll på Daltons. Här var vi på väg dit, helt omedvetna om alla historier som skulle skapas.
Dröm!
Dagen efter Daltons var vi alla i skolan, bakisheten var total men är det deadline så är det. Jag satt och skrev reportage medan jag sittdansade till denna remix av Wrecking Ball (så fet!) och var på allmänt bra humör. När deadlinen var mött gick jag och köpte chips som vi åt på klassrummets balkong. Det var fantastiskt! 
Min dagliga morgon-view från min säng där jag sitter och fixar mig/käkar frulle. Kommer sakna att bo med Diana i sommar! Fast det ska bli skönt att inte snubbla över en madrass hela tiden.
 
I söndags tog jag, Thea och Diana oss upp till Bureplatsen på Norra berget för att träna. Det är så himla fint där! Och himla kul att ha kommit igång med något sorts motionerande. Yeayyeay det var det, nu ska jag skriva lite och sedan möta upp folk för middag - pepp! 
 
Life | | En kommentar |

VIKTIGT

Hörrni, om prick två veckor har jag och min klass vernissage för vår examensutställning på Galleri Kontrast i Sthlm! Det hela känns himla skrämmande och nervigt men såklart även helt fantastiskt kul. Hur som helst, missa för guds skull inte det!! <-- som berättarrösten i Eva & Adam skulle ha sagt. Här är en LÄNK till tha event på fejjan. 
 
Life, Selfie powah | | En kommentar |

Pasteller och sockervadd

Det är lördag och ett kringresande tivoli har slagit upp sina portar i stan. Ni vet ett sånt där som spelar dålig musik alldeles för högt och har sexistiska målningar på åken men som en i en småstad alltid går till ändå - även fast en inte ens gillar karuseller.
Men jag gillar i alla fall pasteller och att hänga i solen så det är ändå bäddat för en fantastisk dag. (Spoiler: det blev det också!) 
Thea är expert på klomaskiner. Hon analyserar noga och väljer ut den som inte är ett lurendrejeri (för liten klo, för stor klo osv.osv.), 
sedan vinner hon alltid! Just denna gång blir det en Hello Kitty som vi ger namnet Panik och en rosa pirat-sköldpadda som får heta Ångest.  
De våghalsiga åker karusell, jag tänker: nu dör de. 
 
  
 
Annars hänger vi mest runt likt ett rastlöst tonårsgäng som inte har någon annanstans att ta vägen = dricker medtagen cider/öl och larvar oss = fint.  
Jag har med mig party poppers som inte alls är poppiga utan mest bara poopiga (alla ggr förutom på denna bild dårååå). 
Och tydligen har det hunnit bli vår här i Svallet, sånt en missar när en sitter instängd på skolan dygnet runt.  
Så vi drar årets första uteservering och rosén känns obligatorisk. Det är smått sinnessjukt att vi, trots alla dessa gemensamma dygn i skolan, fortfarande har saker att tala om. Sinnessjukt och såklart jättenice. 
När det börjar skymma beger vi oss hem till Hannes, där dricker vi öl och sånt. Som sig bör en lördagskväll helt enkelt.
 
Life, P-P-Party | | Kommentera |