Happy Halloween

I nedre tonåren var min favortisysselsättning att göra "Dark Art" i Photoshop och sedan ladda upp verken på Deviantart (alltid bra att han en hobby I guess). Låt oss kolla på några av dessa alster för att komma i lite halloween-feeling. 
OBS! Bilden är ett montage. ;)
Our Farewell var en låt av Within Temptation som jag tyckte mycket om på den här tiden. Lyssnade om den nu och njaaaaaaaa inte min kopp te längre - seg o tråkig + hon som sjunger har gnällig röst. 
Slutade göra "Dark Art" när jag var 15 men fick ett återfall för tre år sedan och skapade denna.
 
Ha en läskig helg! 
 
Just some pics, Selfie powah | | En kommentar |

Tips: en musikvideo, hjärtsnörp & Arvida Byström

Denna musikvideo bjuder på kärlek och smärta i en fantastiskt tilltalande pastellig inramning. Vill typ leva i den där estetiken! Helt klart en av mina favoriter! P.S. när vi ändå snackar musikvideor, hur kan min vpn (har mullvad) funka på svtplay men inte lyckas lura GEMA? Nån som kan sånt här? I need my musikvideor.
 
Bim Eriksson är en såååå talangfull serietecknare. Jag är kär i hennes instakonto. Bilderna hon lägger upp är alltid så bra och så träffsäkra i sin sorglighet att mitt hjärta ba snörper till. Längtar innerligt till hennes seriealbum "Det kändes lugnt när mina känslor dog" (bara en sån titel liksom) kommer ut. 
 
ARVIDA BYSTRÖM GÖR MUSIK!!!! Vilket jag inte visste förrän hon lade upp en snutt av låten som syns här ovan på insta häromdan. Och asså, det är så bra! Hon är en sån jävla queen, om ni inte redan följer henne på alla sociala medier gör det! Typ på insta och tumblr.
 
Tips | | Kommentera |

Space & Skeletons | Drink + Draw

Igår vare feeeeeeest! O inte vilken fest som helst utan Drink + Draw med halloween-tema. Och vet ni vad?! Jag hade med mig kameran under kvällen så nu får ni också va med o festa! Korka upp bubblet!
It all started med att jag och min darling Alina åkte hem till Oscar (som tog denna bild).
Där förvandlades vi till rymdvarelser, medan Oscar och hans kompis Dominik blev skelett.
Vi drack prosecco och en massa annat, lyssnade på mysig musik som exempelvis Manu Chao, snicksnackade (jag vågade till o med prata tyska även fast jag är så pinsamt dålig *love fyllan*) samt beundrade våra looks. Fett nice vare!
Men till slut blev det ändå dags för avfärd. Oscar bor i Moabit och har inga spätis nära sin lägga (mardröm) så vi fick lov att köpa färdkosten genom luckan på en mack. hehe.
Mys på S-bahn!
Döper denna till: Skeleton casually checking the phone. 
 
Väl framme gjorde vi sånt en gör mest på fester: klottrade på väggar (jag skrev: att från samma säng lyssna till samma regn. Hade väl lite Håkan-feeling I guess. Kan i efterhand undra vrf jag inte skrev nåt LJ-citat ist??), poserade på en scen i 6 minuter (de längsta minuterna i mitt liv *kan inte sitta still*) och blev avritade medan vi satt där på scenen o poserade (jag körde den enda värda posen: bresa satan o hylla livmodern! PUSSY POWER). Hela grejen med Drink + Draw är, precis som namnet antyder, att dricka och rita. Det är en sån här fest varje månad (tror jag) med olika teman varje gång. Jag lär besöka det igen pga <3 temafester <3.
Nämnde jag att en kunde hänga på tak på den här festen? För det kunde en! Här hängde vi mest hela tiden, när vi inte dansade o sånt dårå. Älskar tak så mkt. Livsmål: Ligga på ett tak. 
(gif) Det var allt från rymden för denna gång. Nästa helg äre halloween på riktigt och jag ska skrämma livet ur folk som zombie i ett Haunted House och sedan zombie-festa all night - PEPP! Pusssss på er!!! 
 
P-P-Party | | Kommentera |