Mina ställen på webben

Yo! Som ni kanske sett har jag gett lillbloggen en makeover (tack till Thealicious som fanns i chatten när det krisade med koder <3), och då även lagt till lite nya länkar i menyn. Så jag tänkte att detta var ett helt perfect tillfälle att sammanställa var jag finns på nätet. Woopiloop!
 
 
The GIF Collection
Detta är en nystartad page där jag helt enkelt postar GIFs. Min originaltanke var att jag skulle ha en sida där jag utan att överanalysera innehållet kunde publicera GIFs bara bc I löv them. Men jag funkar inte så; jag har (tyvärr, bör tilläggas) generellt väldigt svårt att publicera saker utan att tänka tusen varv kring det (förutom typ här på bloggis). Av den anledningen är de flesta av GIF:arna specialgjorda med just denna sida in mind och därför inte så många än.
 
Hur som helst är min plan att fylla detta space med coola selfies, pasteller, feminism, hjärtekross och drömmar. Jag är HIMLA pepp! Så följfölj om du har tumblr (och vill såklart)!
 
Verotica var btw mitt nickname i Svallet (tror Thea kom på det?) och eftersom det är det absolut bästa namnet jag hört vill jag ha med mig det resten av livet! 
 
Insta är ett forum där jag analyserar mitt innehåll till den grad att jag knappt tycker att nåt är värdigt att läggas upp. Men i perioder får jag ryck och tänker att jag måste skärpa till mig på den punkten, pga töntigt + väldigt tråkigt - insta e ju kul, vilket leder till lite mer regelbunden publicering.
 
Mitt flöde innehåller väl mest selfies men även vardag o annat när jag känner för't. Btw, discobilden till höger blev regramad av Monki. Typ största som hänt mig! Okej kanske inte det största, men det var fett med fest iaf :D 
 
Denna länkade jag ju till rätt nyligen. But whatevvs. Syftet med denna sida är väl främst att kunna visa upp den för potentiella uppdragsgivare när jag söker jobb och så.
 
Skrev ju rätt nyligen om mitt fotograferande så jag känner att jag inte har så mkt mer att säga om det. Men det känns såklart kul att ha en officiell page för mina bilder; är glad att Diana peppade mig att bygga den inför vårt vernissage i våras. 
 
Har inte länkat denna i menyn men tänkte att why not göra det här! Pinterest är bland det bästa tidsfördrivet jag vet; jag är en väldigt flitig pinnare som samlar på allt jag tycker är fint/coolt/roligt/smart/hjärtskärande. Älskar hur mkt inspo jag får därifrån!
 
Mina favvo-mappar där är:
Hjärtekrossare: Coola peeps som jag vill ligga med eller vara som eller både och.
Livets infrastruktur: Texter som på ett eller annat vis tar tag i mig. Det kan vara att jag börjar skratta, att jag känner igen mig i känslan som beskrivs eller att orden bara passar så himla bra ihop. 
Materiella drömmar: Kläder och annat jag vill äga, älskar hur det nästan känns som att jag har köpt ett plagg för att jag pinnat det <-- sparar so much cash på det! 
Fint bara: Här ryms allt från kärlek till konstinstallationer till söta djur till landskap till tatueringar. Och glitter! En himla massa glitter!! 
Kamerakonst: Bilder som jag önskar att jag tagit av fotografer som jag önskar att jag fotade som. 
 
Om ni sitter och håller på nån fet tumblr/pinterest/insta/whatever får ni gärna länka. Jag älskar att hitta nya personer att följa och inspireras av i cyberspäjs! 
 
Summaries & Lists | | Kommentera |

Babe I'm gonna ruin you

(GIF) 
 
Hej jag har inget att blogga om så jag postar lite selfies. Hejdå. (så höööög ambitionsnivå på this bloggiloggi just nu) 
 
GIFs, Selfie powah | | 2 kommentarer |

Höstlista

Klyschig höstbild 1, september 2012.
Vad är det bästa med hösten?
Höststormar, kantareller, dimmiga mornar (alltså actual dimma, ej fylla hehe), känslan av nystart, kunna gömma skitigt hår under en mössa och säkert tusen saker till som jag inte kommer på just nu.
 
Vad kommer du äta i höst?
Medan jag är här i Övik ska jag äta så mkt kantareller as possible. När jag flyttar vidare lär det bli soppa för hela slanten, gott + billigt = matperfektion.
 
Vad kommer du dricka i höst?
GLÖGG, eller snart iaf (jag brukar börja med glögg typ i oktober pga det är bland det godaste o mysigaste jag vet), och såklart även: sangria, mousserande, ingefärste, kaffe och vatten. 
 
Vad kommer bli ditt mest använda plagg i höst?
Världens tråkigaste svar men: köpte ett par svarta jeans häromveckan som sitter asbra - gissar på dem. 
 
Klyschig höstbild 2, oktober 2012.
Vad gör du om dagarna egentligen?
Jag har precis börjat läsa genusvetenskap på distans, så runt klockan 11 brukar jag cykla in till bibblan för att plugga i några timmar. Annars gör jag inte direkt så mkt: hänger med mamma och Cissi, kanske äter chips, kanske tar nån selfie, slösurfar, bockar av saker på min to do list, längtar bort. 
 
Vad gjorde du vid den här tidpunkten för ett år sedan?
Var på min sista sittning som bildjournaliststudent. Här är blogginlägget från när det begav sig. 
 
Vad läser du?
Fittstim (bättre sent än aldrig), diverse kurslitteratur som alla är fett intressanta <33 samt en bok om ACT-terapi. 
 
Klyschig höstbild 3, september 2013.
Vad tittar du på?
Både jag och mamma har bott under en sten de senaste åren och ej sett Breaking Bad, så nu kände vi att det var dags. Är inne på tredje säsongen och fy satan vad bra det är. Förstår verkligen the hype! 
 
Vad var bäst med sommaren?
När jag var i Berris i slutet av juni. Det var två veckor som bestod av: reunions, technodans, att somna nära nån varje natt, parkhäng, festival och mkt mer <33.   
 
Vad har du för höstplaner?
Just nu bor jag ju i Övik, basically för att jag kände att jag ville ta en månad för att vila hjärnan och fundera över livet efter att Sundsvallseran tagit slut. Sedan är planen att flytta tillbaka till Berlin. For real this time! Är fullkomligt överpepp men även nervös över att måsta skapa nya sammanhang, klara mig ekonomiskt och hitta vänner (dock så glad över att få möjligheten att utveckla och fördjupa de relationer jag har kvar där nere).
 
Klyschig höstbild 4, oktober 2013.
 
P.S. Listan är snodd från Floras blogg (vilket nästan känns töntigt att berätta pga hon är ju proffsbloggare och jag en nobody-bloggare, självfallet är den från hennes blogg liksom. Men rätt ska ju va rätt!). 
 
Summaries & Lists | | En kommentar |